Inhoud voor nieuwe div-tag komt hier
 

Telefoon: 010 - 413 11 44

 
 
Home Wijnen In de media Reserveren Zakelijk Agenda Menu Contact
 
 

 
       
 

Brangelina-wijn in Rotterdamse wijnbar

http://www.rijnmond.nl/nieuws/22-05-2014/brangelina-wijn-rotterdamse-wijnbar


Momenten van welbehagen bij Janssen & van Dijk

10 Dec 2013, Frank van Dijl, 2 reacties

Binnenstappen bij Janssen & van Dijk is een beetje als thuiskomen. Hoe dat komt? Het is er zo, eh, gezellig. Je zou er wel willen wonen, zeker als je een paar van die heerlijke wijnen hebt gedronken die ze hier onder de schroefdop hebben. (Heeft ooit al eens iemand in een restaurant een fles teruggestuurd, zeggende: 'Ober, deze wijn heeft schroefdop'?) Laat de winter maar komen.

Wijnbar Janssen & van Dijk is niet de grootste zaak die je kunt bedenken. Ik vermoed, conservatieve schatting, dat hij met gemak twintig keer in buurman Dudok past. Maar het kan er net zo lawaaiig zijn, want als het vol zit, zit het ook echt vol. Daarom kom ik er graag tijdens lunchtijd of aan het einde van de middag als niemand nog weet waar al zijn vrienden uithangen.
In de zomer zit je buiten op de stoep van de Westewagenstraat. Niet schuin links kijken, want daar staat een parkeergarage. Parkeergarages moeten er ook zijn natuurlijk, maar waarom hier, waarom zo lelijk en vooral: waarom niet onder de grond? Leuker is het dus om in de richting van de Meent te kijken. Verdomd als het niet waar is: je ziet heel Rotterdam langskomen.
Lees verder op...
 


Wijnbar Janssen & van Dijk in Rotterdam is een Franse sferen ingerichte wijnbar. Het richt zich met haar klassieke inrichting en wijnkaart op wat ouder publiek uit Rotterdam en de meer ervaren wijnliefhebber. De Franse wijnen die op wijnkaart staan worden gecombineerd met lekkere hapjes en kaasplankjes. Wijnbar Janssen & van Dijk bevindt zich op Westerwagenstraat 58 in Rotterdam.

Wijnbar Janssen & van Dijk heeft de 3e plaats behaald in de Wij Drinken Wijn wijnbar verkiezing!
Lees verder op... 

 

 

 

 

Wijnen

Wij hebben een ruime keuze aan wijnen, waarvan er altijd 10 per glas te verkrijgen zijn.

 
 

 
     
 


Wijnbar
Janssen & van Dijk

Westewagenstraat 58
3011 AT Rotterdam

openingstijden
zo - do: 11.00 - 23.00
vr - za: 11.00 - 24.00

Telefoon: 010 - 413 11 44
wijnbar@kpnmail.nl

 


Sitemap

 
Home | Wijnen
In de media | Reserverenser 
Zakelijk | Agenda
Menu | Contact